top of page

ma 01 mei

|

De Fitfanaat

15/31 CHALLENGE

Doe jij mee met onze speciale challenge? Doe in de gehele maand mei 15 van de 31 dagen een work-out van 30 minuten of langer!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
15/31 CHALLENGE

Tijd & Locatie

01 mei 19:00 – 31 mei 19:00

De Fitfanaat, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

Wil jij jezelf een extra motivatie-boost geven dit voorjaar? Doe dan mee met onze 15/31 Challenge! Geheel gratis voor alle Fitfanaten! We willen hiermee het consequent en vaker sporten stimuleren, en dan het liefst in de buitenlucht natuurlijk..

De bedoeling is dat iedereen die zich opgeeft 15 van de 31 dagen traint. Hierin mag je meerekenen: Alle groepslessen, online work-outs, hardlopen, zwemmen en intensief wandelen of fietsen. Ook eventuele groepssporten tellen mee. Elke training moet minstens 30 minuten duren. Onder intensief wandelen en fietsen verstaan we dat je 30 minuten lang een verhoogde hartslag en ademhaling voelt; dus geen gesjok of electrische fiets! :)

Zet elke training die je hebt gedaan in de kalender van je Virtuagym-app. Heb je de challenge behaald? Dan ontvang je van ons een mooie limited edition bidon! Deze worden de laatste dag van de challenge uitgedeeld tijdens alle avondtrainingen (woe. 31 mei), dus zorg dat je een training in je agenda zet! Voor motivatie en updates kan je lid worden van de Virtuagym groep 15/31 Challenge

Voor de Fitfanaat die heeft meegedaan met de meeste groepslessen in mei hebben we nog een speciale verrassing op 31 mei!

De bidons worden mede mogelijk gemaakt door Van Sloten Sport uit Veenendaal.

Deel dit event

bottom of page