ma 31 jan. | Scherpenzeel

7-day Pilates Challenge

Begin februari op een mooie manier met extra aandacht voor jezelf; wijd 7 dagen aan pilates voor lichaam & geest!
7-day Pilates Challenge

Tijd & Locatie

31 jan. 19:00
Scherpenzeel, 3925 Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

De Zenfanaat verzorgt een 7 daagse challenge die je bij ons (maar ook gedeeltelijk thuis) kan uitvoeren. Geschikt voor zowel beginners als gevorderden! De challenge is gratis voor leden van De Fitfanaat (opgeven via het rooster), niet-leden betalen eenmalig 24,95 euro voor deelname en mogen zich via deze pagina opgeven. Bekijk hier het rooster:

  • Day 1 - Podcast: Ontvang een podcast van trainster Mariska, over de leer van Pilates en de voordelen van Pilates beoefenen. Daarnáást geven wij ook 's ochtends om 09:30u Pilates in de Breehoek.
  • Day 2 - Pilates-training - Volg om 19:00u in real-life een pilates-les in de Breehoek Scherpenzeel, óf volg thuis de livestream.
  • Day 3 - Pilates by Michelle of Power Flow - Volg om 19:00u in real-life een pilates-les óf om 20:00u een combinatie van pilates en yoga! 
  • Day 4 - Balans-training - Altijd al meer aan je balans en evenwicht willen werken? Daar gaan wij je bij helpen! Ontvang een fijne video voor thuis met een aantal balans-oefeningen uit de klassieke pilates en yoga.
  • Day 5  - Pilates Core - Volg om 09:00u een pilates-training in de sporthal van de Breehoek: speciaal voor de core (buik-, rug- en bilspieren)! De les is ook later terug te kijken via een livestream.
  • Day 6 - 60 min. Hike - De buitenlucht in! We gaan op zaterdag om 10:00u klompenpad "Schutpad" bewandelen. Wandel gezellig in onze groep mee of doe hem op een eigen moment.
  • Day 7 - Ontspannings meditatie - Ontvang op deze laatste dag een fijne podcast met nieuwe ontspanningsmeditatie van Mariska, die je zelf op een rustig moment kan beoefenen.

Daarnaast posten we super veel content zoals oefeningen en meditaties op onze privé Instagram: @zenfanaat (alleen zichtbaar voor deelnemers!)

Alle podcasts, livestreams en video's zijn ook op een later moment terug te kijken en blijven altijd online tot je beschikking. Wil je meer weten over de challenge of heb je vragen? Stuur ons gerust een appje: 0630449007

Deel dit event