top of page

wo 06 dec

|

Theaterzaal de Breehoek

Starterslessen Tai Chi

Dompel je deze december onder in de Chinese wereld van Tai Chi! Stap terug in je lijf en laat stress los met deze bijzondere bewegingsles.

Starterslessen Tai Chi
Starterslessen Tai Chi

Tijd & Locatie

06 dec 2023 09:00 – 10:00

Theaterzaal de Breehoek, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

LET OP: De starterslessen zitten vol, maar vanaf januari wordt Tai Chi een vaste les in ons groepslesrooster! Wil je een proefles boeken? Stuur dan een mail naar klantenservice@defitfanaat.nl.

Teruggaan naar de natuur van jezelf en je lichaam in balans brengen: Dat is wat we met deze Tai Chi-lessen willen bereiken! Met trainster Sharon ga je in 3 lessen de basis ontdekken van deze Chinese bewegingskunst. Na een rustige warming-up voor het hele lichaam, ga je over in zachte vloeiende bewegingen die je onder focus en concentratie uitvoert. Dit zorgt ervoor dat je verstilling in de geest ervaart en stress loslaat. En het mooie is: De les is geschikt voor écht ieder niveau. Zelfs deelnemers die verzwakt of slecht ter been zijn, kunnen op een stoel gerust meedoen. De combinatie van coördinatie, kracht, souplesse en gewichtsveranderingen maakt dat deze les ook zeer effectief is als valpreventie. De oefeningen worden uitgevoerd met de ogen open, om te stimuleren dat je contact blijft houden met je eigen midden, terwijl je tegelijkertijd de drukte van de omgeving waarneemt.

We starten met 3 lessen op woensdagochtend 6, 13 en 20 december, maar een les missen is geen probleem. We trainen van 09:00 tot 10:00 uur in de Breehoek, Scherpenzeel. Wij vragen hiervoor een bijdrage van 30 euro p.p. Heb je een onbeperkt abonnement bij ons? Dan kan je kosteloos meedoen. Bij succes wordt dit een vaste groepsles vanaf januari!

Aanmelden kan via dit formulier. Nog vragen? Stuur een mail naar klantenservice@defitfanaat.nl.

Deel dit event

bottom of page