top of page

wo 03 jan

|

Theaterzaal de Breehoek

Vaste groepsles: Tai Chi

Vanwege de populariteit van onze starterslessen gaan we hem vanaf januari voor vast in het rooster zetten: Tai Chi op de woensdagochtend!

Vaste groepsles: Tai Chi
Vaste groepsles: Tai Chi

Tijd & Locatie

03 jan 2024 09:00 – 10:00

Theaterzaal de Breehoek, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

Teruggaan naar de natuur van jezelf en je lichaam in balans brengen: Dat is wat we met deze Tai Chi-lessen willen bereiken! Met trainster Sharon ga je in 3 lessen de basis ontdekken van deze Chinese bewegingskunst. Na een rustige warming-up voor het hele lichaam, ga je over in zachte vloeiende bewegingen die je onder focus en concentratie uitvoert. Dit zorgt ervoor dat je verstilling in de geest ervaart en stress loslaat. En het mooie is: De les is geschikt voor écht ieder niveau. Zelfs deelnemers die verzwakt of slecht ter been zijn, kunnen op een stoel gerust meedoen. De combinatie van coördinatie, kracht, souplesse en gewichtsveranderingen maakt dat deze les ook zeer effectief is als valpreventie. De oefeningen worden uitgevoerd met de ogen open, om te stimuleren dat je contact blijft houden met je eigen midden, terwijl je tegelijkertijd de drukte van de omgeving waarneemt.

Sharon geeft vanaf 3 januari elke woensdagochtend de les in de Breehoek, van 09:00 tot 10:00 uur. Meedoen? Je hoeft je niet aan te melden via dit formulier! Bestaande leden kunnen zich namelijk al aanmelden via het rooster. Niet-leden kunnen een proefles aanvragen via dit formulier.

Deel dit event

bottom of page