top of page

Beluister hier onze podcast-aflevering over intuïtief eten!

Kopie van Kopie van Met tekst (5).png
Kopie%20van%20Kopie%20van%20Kopie%20van%

"Bij De Fitfanaat doen we niet meer mee aan de dieet-industrie. Wij willen niet bijdragen aan het afwijzen van jouw lijf, omdat die misschien niet voldoet aan het typische "schoonheidsideaal". Wat wij wél willen is werken aan je gezondheid, niet alleen fysiek, maar júíst ook mentaal. Met plezier bewegen, voeding die goed voor je is náást voeding dat lekker is. En daar ook weer volledig van mogen genieten!"

- Mariska van de Vliert

Eigenaresse van De Fitfanaat

DSC_0701_edited.jpg

Intuïtief eten, wat is dat?

Intuïtief eten is een anti-dieet benadering, waarbij je afrekent met de strenge stemmen in je hoofd als het om eten gaat en je leert je lichaam weer te vertrouwen. Je komt weer terug in contact met je hongergevoel en gevoel van vol zitten; iets waar we dankzij talloze lijn-pogingen soms ver van verwijderd kunnen zijn...

Met intuïtief eten leer je dieet-gedachtes los te laten en kies je voor zelfacceptatie. Je stopt met "verboden voedsel" en bouwt je vertrouwen op met je gezonde verstand.

Image by Toa Heftiba
PodcastOmslag (4).png

Herken jij jezelf in één of meerdere van onderstaande punten?

    Je hebt meerdere diëten geprobeerd

    Je overeet uit emotie

    Je "jojo-t" qua gewicht

    Je hebt last van eetbuiten

    Je bent boos op jezelf omdat je niet kan afvallen

    Je hebt een verstoorde relatie met voeding

Dan kan het pad naar intuitief eten voor jou de oplossing zijn! In een 10-stappenplan gaan we aan de slag met het herkennen van hongersignalen, loslaten van strenge dieetgedachtes en het ontwikkelen van zelfcompassie en -acceptatie. Coach Mariska kan je zowel on- als offline helpen met het bewandelen van dit nieuwe pad van zelfontwikkeling. Voel jij dat je er klaar voor bent?

_edited.jpg

Ons coachingstraject

In ons coachingstraject begeleiden wij je in het doorlopen van de 10 principes van intuitief eten. Dit doen we door 1 op 1 coaching, het organiseren van bijeenkomsten en het verstrekken van een online programma met bijbehorende opdrachten. Wij staan voor veel persoonlijke aandacht en contact, en laten je alles op je eigen tempo doorlopen.

 

Om te kijken of ons coachingstraject iets voor je is kan je een vrijblijvende intake aanvragen. Dit kan online of in onze studio in Scherpenzeel (nabij Amersfoort).

bottom of page