top of page
300525385_2591529077648999_9037306158519757776_n.jpg

Outdoor Kinderfeestjes

TE BOEKEN VANAF 1 SEPTEMBER!

Ben je op zoek naar een stoer en actief kinderfeestje in de buitenlucht? Of wil je met je school of vereniging een onvergetelijke dag hebben? Kom naar Scherpenzeel voor de leukste outdoor kinderfeestjes! Bij ons beleven kids en tieners een avontuurlijk feestje vol sport, spel en plezier in de prachtige natuur aan het Valleikanaal! 

 

Of je nu een feestje met je familie, vriendjes of klasgenoten wilt vieren, wij maken er een gezellig avontuur van voor iedereen vanaf 7 jaar. Het minumum aantal is 8 kinderen.

 

Prijzen: Vanaf €17,50 per kind // Inclusief volwassen begeleiding. Voor grote groepen scholen en verenigingen hanteren wij een aangepast tarief.

Kinderfeestje Buiten Outdoor Scherpenzeel Buitenfeestje

KIES OF COMBINEER DE VOLGENDE ACTIVITEITEN:

Vlotten bouwen

Piratenparty

SUP-pen

Boogschieten

Sport & Spel

Raften

Speurtochten

Kids Bootcamp

Kickbike

Klassenstrijd

Kinderfeestje Buiten Outdoor Scherpenzeel Buitenfeestje

Op onze outdoorlocatie is een toilet, kantine en omkleedruimte aanwezig. Tevens zijn er voldoende plekken om (gratis) te parkeren.

 

Adres: Nieuwstraat 76, Scherpenzeel (GLD)

Slecht weer? Dat is nou echt iets waar alleen volwassenen zich druk om maken! :) Onze ervaring leert dat de kids helemaal niet op het weer letten als ze eenmaal bezig zijn. Daarom gaan onze activiteiten ook bij wat ‘slechter’ weer gewoon door.

Veligheid: Bij onze activiteiten staat veiligheid voorop. Onze professionele begeleiders zien wat elke groep en elk kind kan, durft en wil. Wij passen onze begeleiding daar direct op aan. Bij de activiteiten op het water gebruiken we zwemvesten, maar we verwachten wel dat alle deelnemers kunnen zwemmen.

Waarom kiezen voor een outdoor kinderfeestje of kids event in Scherpenzeel?

  1. Avontuurlijke activiteiten: Van spannende speurtochten tot sportieve spelletjes, er is voor ieder stoer kind wat wils.

  2. Prachtige locatie: Onze feestjes vinden plaats in de mooie omgeving van Scherpenzeel, midden in de natuur van de Grebbelinie. Een perfecte plek om te ravotten en te ontdekken.

  3. Professionele begeleiding: Ons enthousiaste team zorgt voor een veilige en plezierige ervaring voor alle kinderen.

  4. Op maat gemaakt: Kies uit verschillende thema's en activiteiten voor een feestje dat helemaal bij jullie past.

  5. Gezond en actief: Een outdoor kinderfeestje is niet alleen super leuk, maar ook gezond! Kinderen kunnen lekker hun energie kwijt in de frisse buitenlucht.

Boek nu jouw outdoor kinderfeestje in Scherpenzeel, of kom gezellig langs met je vereniging of schoolklas!

300381325_2591528857649021_4346828650691795347_n.jpg
bottom of page