top of page

De Fitfanaat presents:

BOOTCAMP 2 GO

Oranje Editie!

"Buitensporten op 1,5 meter afstand met een feestelijk tintje!"

In samenwerking met Oranjevereniging Scherpenzeel organiseert de Fitfanaat op Koningsdag een "Bootcamp 2 Go - Oranje editie!"


Loop in duo een parcours langs verschillende bootcampstations en maak er ondertussen een Koningsfeestje van! Op 1,5 meter afstand geven de verschillende instructeurs je onderweg sportieve opdrachten die je mag uitvoeren. De oefeningen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden, weet wel dat je een kleine 3 kilometer zal hardlopen.


Bij aanmelding ontvang je een tijdsvak tussen 11:00 en 13:00 uur, we ontvangen maximaal 2 duo's per tijdsvak (vol = vol). De locatie wordt met je tijdsvak verstuurd maar let op: Toeschouwers langs het parcours zijn helaas niet toegestaan. 

Even belangrijk: Bij corona-gerelateerde klachten ben je je verplicht af te melden voor dit event. Ook is het verplicht tijdens de training continu 1,5 meter afstand te houden tussen jou en anderen. We willen je vragen niet vroeger dan 5 minuten te komen en na afloop direct weer te vertrekken ivm voorkomen van groepsvorming.

En ohja! De dresscode is uiteraard: Oranje! 

135485784_2080835808718331_4599691298843

Inschrijven is vanaf 18 jaar en is kosteloos. Leden van "De Fitfanaat" kunnen zich inschrijven in het rooster; niet-leden via onderstaand inschrijfformulier.

Vink aan bij akkoord:

Bedankt voor je inschrijving! We sturen je binnenkort je tijdsvak, houd je SPAM-box in de gaten!

bottom of page