top of page

N.T.B.

|

De Fitfanaat

Coachingsweekend "Make Peace with Food"

Een intensief coachingsweekend waar onderwerpen aan bod komen als zelfbeeld, emotie-eten en het loslaten van strenge dieet-gedachten.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Coachingsweekend "Make Peace with Food"
Coachingsweekend "Make Peace with Food"

Tijd & Locatie

N.T.B.

De Fitfanaat, Marktstraat 59, Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

Schrijf je nu in voor de wachtlijst van "Make Peace with Food": Een intensief coachingsweekend voor vrouwen die in het dagelijks leven last ervaren van een laag zelfbeeld of strenge dieet gedachten. In 2 dagen werken we zowel individueel als in groepsverband aan o.a. het afwijzen van de dieetmentaliteit, het eren van hongergevoel, het herkennen van je "strenge stem" en het omgaan met emoties zònder voeding.

In het weekend zal een informele en open sfeer heersen waarin iedereen haar unieke zelf mag zijn. Naast de groepsessies zetten we ook stappen door middel van yoga, meditaties, wandelingen en een heuse BOKS-sessie! Het weekend betreft 2 dagvullende programma's, overnachting, lunch, diner en ontbijt. Het weekend wordt afgesloten met werkopdrachten voor thuis; na 2 weken houden we een online coachingsbijeenkomst om deze met elkaar te bespreken.

Omdat we vanwege de corona-maatregelen nog onzeker staan in het prikken van een definitieve datum kan je je alvast inschrijven voor deze vrijblijvende wachtlijst. Wij nemen contact met je op zodra we een datum hebben, met daarbij ook meer informatie over de locatie en prijzen.

Deel dit event

bottom of page