top of page
Personal Training & Small Group Training bij De Fitfanaat in Scherpenzeel

Personal Training

Jouw stok achter de deur.

"KLAAR VOOR VERANDERING?"

Voor wie die extra stok achter de deur nodig heeft bieden we Personal Training of small group in onze privé studio. Train zonder pottenkijkers onder leiding van een gecertificeerde coach! De studio bevindt zich in het souterain van de Breehoek, Scherpenzeel.

Wij werken -afhankelijk van de doelstellingen- voornamelijk met interval cardiotraining, core stabilitytraining en krachtoefeningen met los materiaal. Wij zorgen voor veel afwisseling, persoonlijke aandacht en een laagdrempelige, ontspannen sfeer. Daarbij kan je je wekelijkse sessie perfect combineren met onze groepslessen!

Personal Training van Sharon in Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training Scherpenzeel

Testimonials:

"Personal Training is voor mij net dat stukje extra uit jezelf halen. Door de PT heb ik mezelf beter leren kennen en met behulp van de trainer ook kunnen veranderen."- Paula

"In de 6 maanden dat ik PT heb gevolgd was geen les hetzelfde!" - Johan

"De Fitfanaat is echt een aanrader. Na diverse lessen te hebben gevolgd ben ik sinds kort gestart met small group training. De perfecte combi voor mij! Fijn dat er diverse lessen zijn en dat je ook kunt kiezen voor bv pilates waarin inspanning en ontspanning mooi samen komen. Uiteraard ook erg belangrijk; alle lessen worden gegeven door getalenteerde en enthousiaste trainers! Complimenten!"- Loes

Wij hebben diverse small groups waar je onder begeleiding van een personal trainer aan je doelstellingen kan werken met een individueel schema. Op dit moment beschikken wij over de volgende tijdsvakken:

*Maandagochtend - Nieuwe groep in wording, neem contact met ons op!

Maandag 20:20u - Wachtlijst

Woensdag 11:00u- 2 plekken vrij 

Woensdag 20:15u - Wachtlijst

Vrijdag 07:00u - 2 plekken vrij

Vrijdag 08:30u - 2 plekken vrij

Voor 1 op 1 of duo-training hebben wij voldoende andere mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen deze besproken worden!

Elk traject is op maat gemaakt en passend bij jouw doelstellingen, vanaf 30 euro per week incl. groepslessen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

bottom of page