top of page

Small Group Training

Small Group-Training: Wat is dat precies?

In een groepje van 2 tot max. 4 personen train je op een vast tijdstip in onze studio in de Breehoek Scherpenzeel. Iedere deelnemer heeft na een intake met de Personal Trainer een persoonlijk trainingsschema gekregen. Deze is helemaal op maat gemaakt naar jouw unieke wensen en doelstellingen!

 

Na een gezamenlijke warming-up ga je met je schema aan de slag. Elke 4 tot 6 weken wordt deze vernieuwd. Iedereen werkt individueel aan zijn oefeningen, de trainer loopt rond om te begeleiden waar nodig. Aan het einde van de training kom je weer samen om gezamenlijk een cooling-down te doen met stretch-oefeningen.

De small-group combineer je meestal met 1 of 2 andere groepslessen naar keuze. Je trainer kan advies geven over welke het beste bij jouw doelstellingen past.

WhatsApp Image 2023-08-25 at 09.52_edite
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel
Personal Training studio De Fitfanaat Scherpenzeel

Voor wie is het geschikt?

Omdat iedere deelnemer met zijn/haar individuele schema werkt, is small-group training écht voor iedereen geschikt.

 

Of je nu traint voor een triathlon, werkt aan die ene vervelende blessure, fit een zwangerschap door wilt komen of gewoon lekker in je lijf wilt zitten; voor iedere doelstelling maken wij een uniek schema op maat!

Wanneer je meer begeleiding en zekerheid bij je opbouw wilt, is er ook de mogelijkheid om een aantal Personal Trainings-sessies af te nemen voor je start met small group.

DSC_0573_edited.jpg

Wil jij graag bootcampen, maar vind je dat nog een klein beetje spannend? Wij hebben nu een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld waarin we je in 9 weken klaarstomen om fit én comfortabel deze les te kunnen volgen! 

DSC01070_edited.jpg

Tijdsvakken

Enthousiast geraakt over small-group training? Op dit moment beschikken wij over de volgende tijdsvakken:

Maandag 20:20u - 2 plekken vrij vanaf half aug.

Woensdag 11:00u- 1 plek vrij

Woensdag 20:15u - 1 plek vrij

Vrijdag 06:45u - 1 plek vrij

Vrijdag 08:30u -2 plekken vrij vanaf half aug.

Voor 1 op 1 of duo-training hebben wij voldoende andere mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kunnen deze besproken worden.

Small Group Training bedraagt 30 euro per week (120 euro per maand), inclusief groepslessen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek.

bottom of page