GROEPSLESSEN

CORE FIT / 30min

MA / 19:00u

VRIJ / 09:00u

In 30 minuten werk je aan het versterken en vormen van het centrum van je lichaam. Dit zorgt voor een betere mobiliteit, balans en kracht. Ook zorgt het preventief tegen blessures, zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven!

HIIT / 30min

WOE / 19:00u

Tijdens de High Intensity Intervaltraining zorgen we ervoor dat je alles uit de kast haalt! We combineren cardio met full-body krachttraining zodat je in slechts 30 minuten een super effectieve work-out hebt gehad!

TABATA / 45min

DON / 19:30u

Geschikt voor zowel beginners als gevorderden: Een training waarbij je 8 x 20 seconde aan een oefening werkt, met tussendoor 10 seconde rust. Lekker gevarieerd, in de buitenlucht met een knallend muziekje aan; wat wil je nog meer?!

BUILD STRENGTH / 45min

MA / 19:30u

Build Strength is dé outdoor krachttraining van coach Marinus. Hierbij ga je aan de slag met zowel functionele- als krachttraining om zo je spierkracht te vergroten. Een super gevarieerde les waarbij aandacht voor houding en techniek centraal staat. 

PILATES / 45min

MA / 10:00u

DI / 19:00u 

WOE / 19:00u

VRIJ / 08:45u

+ Online video's

Tijdens deze les staat inspanning, balans en ontspanning centraal. Je traint met controle je hele lijf op een rustige manier. We werken met invloeden uit de yoga en eindigen altijd met ontspanningsoefeningen.

Op maandagochtend geven we de power versie, met meer aandacht voor spierkracht!

GYMPLUS / 45min

VRIJ / 09:30u

Deze speciale sportgroep voor 60 plussers is al meer dan 10 jaar een begrip in Scherpenzeel. Diverse sporten, spellen en oefeningen komen aan bod en bij mooi weer gaan we lekker naar buiten! Het kopje koffie na afloop mag natuurlijk niet ontbreken.Voor deze les geldt een speciaal seniorentarief!

BOOTCAMP / 45min

WOE / 09:30u & 19:30u

ZAT / 09:30u

+ Online video's

Bootcamp is een outdoortraining waarbij iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. We werken veel met materialen als traktorbanden, kettlebells en touwen. 

 

En ohja! We doen niet aan lange stukken hardlopen.

POWER YOGA / 60min

WOE / 20:00u

Deze les is gebasseerd op "Ashtanga" yoga, een vorm waarin je veel dynamische bewegingen maakt om de hartslag te verhogen en je je zelfs een beetje in het zweet gaat werken! 

En vergeet niet onze events & trainingstrajecten!

  • Bootcamp 2 go!
  • Fit & Shape
  • "Power Yoga" Workshop
  • Sporten in ruil voor een voedselpakket

"EN DE LOCATIES?"

Outdoortrainingen zoals Bootcamp en Build Strength worden het hele jaar door gehouden op onze outdoorlocatie aan het Valleikanaal - Scherpenzeel.

Trainingen als Pilates en GymPlus worden in de wintermaanden binnen gehouden in De Breehoek - Scherpenzeel.

Wij horen graag van je!

Vul ons contactformulier in óf stuur ons direct een bericht op whatsapp:

06-3044-9007

Outdoorlocatie: Valleikanaal 

Nieuwstraat 76 - Scherpenzeel

Studio: Marktstraat 59 - Scherpenzeel

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

© 2020 by De Fitfanaat