top of page
DSC_0145.JPG

Groepsles-rooster

Yoga en Pilates bij De Fitfanaat Scherpenzeel

BALANCE FIT / 45min

MA / 09:00u

Tijdens Balance Fit combineren we in een zogenaamde Flow verschillende oefeningen uit yoga, pilates, Tai Chi en fitness. De oefeningen komen wekelijks in dezelfde volgorde terug, waardoor je ze steeds beter leert en je ze evt. zwaarder kan maken. Deze zen-les is wat intensiever van aard, maar we eindigen altijd met een welverdiende eindontspanning!

Yoga en Pilates bij De Fitfanaat Scherpenzeel

COREYOGA / 45min

DI / 18:30u
DI / 19:30u

De les Coreyoga beginnen we met bewustwording- en ademoefeningen, gevolgd door een yoga flow. Deze volgen we op met buikspier- en core oefeningen. We sluiten uiteindelijk af met Yin Yoga poses voor ons bindweefsel. Zo werken we aan kracht, uithoudingsvermogen, bewustwording en het verlengen van de spieren!

Boksen / Boxcamp bij De Fitfanaat Scherpenzeel

BOXCAMP / 45min

DON / 19:30u

Boksen in een vernieuwde vorm in Scherpenzeel? Dat kan bij outdoor boxcamp! In deze les werk je aan zowel kracht als uithoudingsvermogen. We sparren niet met elkaar, maar combineren bokspad-training met bootcamp. Lekker intensief en uitdagend, in de buitenlucht!

Corefit bij De Fitfanaat Scherpenzeel

COREFIT / 30min

MA / 19:00u (outdoor)

WOE / 10:15u (indoor op muziek)

In 30 minuten werk je aan het versterken en vormen van het centrum van je lichaam. Dit zorgt voor een betere mobiliteit, balans en kracht. Ook zorgt het preventief tegen blessures, zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven!

Tai Chi bij De Fitfanaat Scherpenzeel

TAI CHI / 60min

WOE / 09:00u

Ontdek deze Chinese bewegingskunst en kom terug naar de natuur van jezelf.

Na een rustige warming-up voor het hele lichaam, ga je over in zachte vloeiende bewegingen die je onder focus en concentratie uitvoert. En het mooie is: Tai Chi is geschikt voor echt ieder niveau. Leer hier meer over op deze pagina.

Seniorensport bij De Fitfanaat Scherpenzeel

GYMPLUS / 45min

VRIJ / 09:45u

GymPlus is een speciale sportgroep voor 65 plussers. Wij doen niet aan standaard seniorenfitness; we maken er echt een feestje van met diverse balsporten, spellen en oefeningen! Het vaste kopje koffie na afloop mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Voor deze les geldt een speciaal seniorentarief van 43,- euro per kwartaal.

Bootcamp bij De Fitfanaat Scherpenzeel

BOOTCAMP / 45min

MA / 19:30u

WOE / 19:15u 

ZAT / 09:30u

+ Online video's

Bootcamp is een outdoortraining waarbij iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. We werken veel met materialen als traktorbanden, kettlebells en touwen, natuurlijk heerlijk in de buitenlucht!

 

En ohja: We doen niet aan lange stukken hardlopen.

Pilates en Yoga bij De Fitfanaat in Scherpenzeel

PILATES CORE / 45min

WOE / 19:30u

VRIJ / 09:00u 

+ Online video's

Tijdens deze lessen staan inspanning, balans en ontspanning centraal. Je traint met controle je hele lijf -met focus op de core- op een rustige manier. De trainster werkt met invloeden uit de pilates en yoga, en eindigt altijd met ontspanningsoefeningen.

Aut.vrij_edited.jpg

HIKE & TRAIN / 60min

Eerste zondag vd maand

Eens per maand organiseren we deze sportieve wandeling, telkens vanaf een andere locatie.

Onderweg doe je oefeningen voor het hele lijf. De les is lekker in de natuur, met veel gezelligheid en ideaal voor beginners!

En vergeet niet onze events & trainingstrajecten!

DSC_0086.JPG

"EN DE LOCATIES?"

Outdoortrainingen worden het hele jaar door gehouden op onze locatie aan het Valleikanaal - Scherpenzeel.

Indoortrainingen worden binnen in de Breehoek Scherpenzeel gehouden.

bottom of page