GROEPSLESSEN

PILATES / 45min

MA / 10:00u

DI / 19:00u 

WOE / 19:00u 

VRIJ / 08:45u

+ Online video's

Tijdens deze les staat inspanning, balans en ontspanning centraal. Je traint met controle je hele lijf op een rustige manier. We werken met invloeden uit de yoga en eindigen altijd met ontspanningsoefeningen.

BOOTCAMP / 45min

WOE / 09:30u & 19:00u

ZAT / 09:30u

+ Online video's

Bootcamp is een outdoortraining waarbij iedereen wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. We werken veel met materialen als traktorbanden, kettlebells en touwen. 

 

En ohja! We doen niet aan lange stukken hardlopen.

POWER YOGA / 60min

WOE / 20:00u

Deze les is gebasseerd op "Ashtanga" yoga, een vorm waarin je veel dynamische bewegingen maakt om de hartslag te verhogen en je je zelfs een beetje in het zweet gaat werken! 

CORE FIT / 30min

MA / 19:00u

In 30 minuten werk je aan het versterken en vormen van het centrum van je lichaam. Dit zorgt voor een betere mobiliteit, balans en kracht. Ook zorgt het preventief tegen blessures, zowel tijdens het sporten als in het dagelijks leven!

FUNDAMENTALS / 45min

WOE / 19:45u

Wat is een snatch, een deadlift of een clean press? En hoe voer je die uit met de juiste techniek? In deze les legt coach Anna de basics uit van veel voorkomende oefeningen tijdens onze bootcamps. Geschikt voor iedereen die aan zijn/haar techniek wilt werken!

HIIT / 30min

ZAT / 10:20u

Tijdens de High Intensity Intervaltraining zorgen we ervoor dat je alles uit de kast haalt! We combineren cardio met full-body krachttraining zodat je in slechts 30 minuten een super effectieve work-out hebt gehad!

BUILD STRENGTH / 45min

MA / 19:35u

Build Strength is dé outdoor krachttraining van coach Marinus. Hierbij ga je aan de slag met zowel functionele- als krachttraining om zo je spierkracht te vergroten. Een super gevarieerde les waarbij aandacht voor houding en techniek centraal staat. 

TABATA / 45min

WOEN / 19:15u (SUPER versie)

DON / 19:30u

Geschikt voor zowel beginners als gevorderden: Een training waarbij je 8 x 20 seconde aan een oefening werkt, met tussendoor 10 seconde rust. Lekker gevarieerd, in de buitenlucht met een knallend muziekje aan; wat wil je nog meer?!

Op woensdag geven wij de "SUPER TABATA" van een hogere intensiteit in 30 minuten.

GYMPLUS / 45min

VRIJ / 09:30u

Deze speciale sportgroep voor 60 plussers is al meer dan 10 jaar een begrip in Scherpenzeel. Diverse sporten, spellen en oefeningen komen aan bod en bij mooi weer gaan we lekker naar buiten! Het kopje koffie na afloop mag natuurlijk niet ontbreken.Voor deze les geldt een speciaal seniorentarief!

En vergeet niet onze events & trainingstrajecten!

 • Online Pilates-cursus / The Art of Contrology
  18 mei 19:00 – 19:45
  Online Cursus
  Wil jij beginnen met Pilates of wil je meer de diepte in qua achtergrond en uitvoering? Dan is deze cursus perfect voor jou!
 • Mudmasters Coachingspakket
  19 jul. 19:00
  Scherpenzeel, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Netherlands
  Merk je dat je vanuit jezelf wat minder gemotiveerd bent om te trainen voor Mudmasters, of vind je het gewoon fijn om in de aankomende tijd wat éxtra in je gezondheid te investeren? Kies dan voor het speciale Coachingspakket!
 • Tabata door Gastdocent Jan Bouwmeester
  20 jul. 19:30 – 20:15 CEST
  Outdoor Locatie, Nieuwstraat 76, 3925 EH Scherpenzeel, Netherlands
  Inmiddels mogen we het toch wel een traditie noemen: Jan Bouwmeester is ook deze zomer weer in terug met zijn gezellige Tabata work-out!
 • Mudmasters Biddinghuizen
  25 sep. 10:00
  Biddinghuizen, 8256 Biddinghuizen, Netherlands
  Samen obstakels overwinnen en als team over de finish komen... We kunnen niet wachten!
 • nader te bepalen
  Coachingsweekend "Make Peace with Food"
  N.T.B.
  De Fitfanaat, Marktstraat 59, Scherpenzeel, Netherlands
  Een intensief coachingsweekend waar onderwerpen aan bod komen als zelfbeeld, emotie-eten en het loslaten van strenge dieet-gedachten.
 • Sporten in ruil voor een voedselpakket
  16 dec. 2020 09:30 – 10:30
  Verschillende locaties in Scherpenzeel, Scherpenzeel
  Geen kerstmaaltijd en zelfs geen eten op tafel. Dat is voor velen in Oeganda realiteit, al maanden zit het land in een lockdown. Kom een clinic volgen en geef in ruil daarvoor een voedselpakket aan Kinderhulp Afrika!
DSC_0086.JPG

"EN DE LOCATIES?"

Outdoortrainingen zoals Bootcamp en Build Strength worden het hele jaar door gehouden op onze outdoorlocatie aan het Valleikanaal - Scherpenzeel.

Trainingen als Pilates en GymPlus worden in de wintermaanden binnen gehouden in De Breehoek - Scherpenzeel.