top of page

vr 05 jul

|

Breehoek Scherpenzeel

GymPlus-uitje 2024

Voor al onze GymPlussers (65+) organiseren wij een gezellig uitje op vrijdag 5 juli!

GymPlus-uitje 2024
GymPlus-uitje 2024

Tijd & Locatie

05 jul 2024, 08:30 – 11:30

Breehoek Scherpenzeel, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

Voor alle leden van GymPlus: Wij nodigen jullie van harte uit voor een gezellig verrassings-uitje voordat onze zomerstop start! Op vrijdagochtend 5 juli gaan jullie iets sportiefs doen waarbij jullie (inmiddels goed getrainde) hand-oog coordinatie op de proef zal worden gesteld! We gaan naar een locatie waar je zowel op de fiets als met de auto naartoe kan. Omdat het verschil in fietssnelheid onder jullie dermate groot is, is de fietstocht dit jaar alleen voor elektrische fietsen. Indien je deze niet tot je beschikking hebt of je wilt het die dag uberhaupt wat rustiger aan doen, dan kan je vanaf de Breehoek carpoolen naar de locatie.

Ga je mee met de fietstocht? De afstand is tussen de 20 en 25 kilometer. Graag 08:30u verzamelen bij de hoofdingang van de Breehoek.

Sluit je je aan bij de carpool? Dan graag om 09:15u verzamelen bij de hoofdingang van de Breehoek. De eindbestemming wordt die dag aan jullie bekendgemaakt.

Er is een toilet op de locatie aanwezig. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, stevige schoenen en neem bij warm weer een flesje water mee. De activiteit is geschikt voor ieder niveau. Richting het einde van de ochtend gaan jullie weer terug naar Scherpenzeel.

Voor dit uitje vragen wij jullie een eigen bijdrage van 15 euro per persoon. Dit is inclusief 1x koffie/thee en versnapering. Ben je erbij? Dan dit bedrag gelieve vóór dinsdag 2 april overmaken naar ons rekeningnummer, onder vermelding van: GymPlus uitje 2024. Let op: Na overmaken is bij annulering helaas alleen een restitutie mogelijk van 50%. Graag vernemen wij vóór dinsdag 2 april of je aanwezig bent zodat wij dit kunnen doorgeven aan de locatie. Dat kan door een mailtje te sturen naar coach Wilma. 

Deel dit event

bottom of page