top of page

za 29 apr

|

Scherpenzeel

Loopfanaat Hardloopclinic

Verbeter je techniek en leer slimmer hardlopen tijdens onze hardloopclinics voor beginners en gevorderden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Loopfanaat Hardloopclinic
Loopfanaat Hardloopclinic

Tijd & Locatie

29 apr 2023, 09:00 – 9:05

Scherpenzeel, Nieuwstraat 76, 3925 EH Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

Op zaterdagochtend 29 april organiseren coaches Wijnand en Mariska in samenwerking met Van Sloten Veenendaal de Loopfanaat Hardloopclinic! Coach Wijnand loopt meerdere wedstrijden per jaar, waarvoor hij ook mooie trips maakt naar het buitenland. Leer van hem hoe je het beste een training kunt aanpakken, hoe je frequentie en niveau opbouwt en waar je op moet letten in aanschaf van materialen. Ook gaan we aan de slag met je looptechniek en vertellen we meer over het belang van intervaltraining vs. duurtraining. Daarnaast is er genoeg ruimte voor het vragen naar persoonlijk advies.

We organiseren de clinic voor twee groepen:  één voor beginners en één voor gevorderden.  Je bent een gevorderde als je blessurevrij meer dan een half uur achter elkaar kunt hardlopen. De beginners starten om 09:00u, de gevorderden om 10:30u. De clinic duurt ongeveer 5 kwartier, met een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. Na afloop ontvang je een goedgevulde goodiebag samengesteld door De Fitfanaat & Van Sloten Sport

Beginners ontvangen daarnaast ook in PDF een trainingsschema voor 10 weken // Gevorderden ontvangen meerdere schema's met voorbeeld intervaltrainingen, die je in de weken na de clinic direct kan toepassen. De kosten bedragen 25 euro per persoon. (Leden van De Fitfanaat ontvangen 10 euro korting!) Na aanmelding wordt er in de week voorafgaand aan de clinic een infomail gestuurd met daarin een betalingslink.

En ohja: 10 weken na de clinic is op woensdag de Henschotermeer Games. Een leuke mogelijkheid om vanaf de clinic naartoe te trainen met loopmaatje(s) uit de groep!  Doel: 15km estafette in duo’s (ieder teamlid loopt 3x 2,5km). 

Deel dit event

bottom of page