top of page

za 29 okt

|

De Fitfanaat

Morning Yoga + Potluck

Begin je zaterdag goed met een opbouwende Yin/Yang Yoga-sessie en neem iets lekkers voor het ontbijt mee om te delen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Morning Yoga + Potluck
Morning Yoga + Potluck

Tijd & Locatie

29 okt 2022, 08:30

De Fitfanaat, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

De Zenfanaat organiseert een fijne ochtend waarbij samenkomen net zo centraal zal staan als bewegen! We starten de ochtend met een rustige Yin-Yoga om wakker te worden. Deze bouwt langzaam op naar een actievere Yang Yoga-vorm. De les wordt vervolgens afgesloten met een begeleide meditatie.. En dan is het tijd om het ontbijt te delen tijdens Potluck!

"Potluck" is een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer (of groep deelnemers) eten meebrengt en dat deelt met anderen. Je mag dus zelf iets kleins of groots als ontbijt meenemen. Dit zet je bij binnenkomst op de ontbijt-tafel en hier mag jijzelf en anderen na afloop van genieten! Bak-liefhebbers mogen zich uitleven, maar als je geen keukenprins(es) bent volstaat bijvoorbeeld een bakje fruit ook. Wij zorgen voor de thee, koffie en zoet beleg. 

Deelname aan dit event is gratis voor leden van De Fitfanaat. Niet-leden zijn ook van harte welkom; zij betalen 7,50 euro entree p.p. Aanmelden kan voor leden via het rooster en voor niet-leden via deze pagina. Voor vragen, stuur gerust een appje naar coach Mariska: 0630449007

Deel dit event

bottom of page