top of page

Voorjaar 2024

|

Studio De Fitfanaat

Nieuwe small-group op maandag!

Dit voorjaar gaan wij een nieuwe small-group op de maandagochtend 10:00u starten, onder leiding van Sharon!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Nieuwe small-group op maandag!
Nieuwe small-group op maandag!

Tijd & Locatie

Voorjaar 2024

Studio De Fitfanaat, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

Leuk nieuws: Sharon gaat een nieuwe smallgroup-training starten op de maandagochtend! Van 10:00 tot 10:45u kan je bij haar onder persoonlijke begeleiding aan je doelstellingen werken. Dit doe je in een groepje van 2 tot max. 4 personen. Maar hoe werkt zo'n small group nou precies?

Over Small Group Training:

In een groepje van 2 tot max. 4 personen train je op een vast tijdstip in de studio. Deze is speciaal voor jullie gereserveerd. Iedereen heeft na een intake met de Personal Trainer een persoonlijk trainingsschema gekregen. Deze is helemaal op maat gemaakt! Na een gezamenlijke warming-up ga je hiermee aan de slag. Dit schema wordt elke 4 tot 6 weken vernieuwd. Iedereen werkt individueel aan zijn oefeningen, de trainer loopt rond om te begeleiden waar nodig. Aan het einde van de training kom je weer samen om gezamenlijk een cooling-down te doen met stretch-oefeningen. 

Over De Fitfanaat:

Bij De Fitfanaat geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht. In onze privé trainingsstudio ontvang je op maat gemaakte workouts en begeleiding, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelstellingen. Onze missie is om plezierige en tegelijkertijd effectieve trainingen te bieden, in een laagdrempelige omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Afhankelijk van je doelstellingen combineren we o.a. interval cardio-training, core stability-training en krachttraining met los materiaal in je sessies. Zo houden we onze trainingen afwisselend en uitdagend voor ieder niveau.

Daarbij kan je je small-group perfect combineren met onze groepslessen!

Meer weten?

Kom gerust bij ons langs voor een kop koffie en een vrijblijvend intakegesprek. Het is voor ons het handigst als je je telefoonnummer naar ons mailt, zodat de trainster in kwestie direct contact met je op kan nemen. Dit kan naar: klantenservice@defitfanaat.nl

Kijk voor andere tijdstippen voor small-group op deze pagina.

Deel dit event

bottom of page