top of page

wo 19 okt

|

Kulturhus de Breehoek

Zelfverdediging voor vrouwen

Voel jij je weleens onveilig? En stel dát je je onveilig voelt, weet je dan wat je moet doen? In deze cursus leer je verschillende technieken die je kan toepassen tijdens aanvallen en dreigingen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zelfverdediging voor vrouwen
Zelfverdediging voor vrouwen

Tijd & Locatie

19 okt 2022, 20:00 – 23 nov 2022, 21:00

Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

Vrijwel iedere vrouw heeft weleens een situatie meegemaakt die onprettig of zelfs dreigend aanvoelde. Maar stel dat een situatie escaleert, wat doe je op zo'n moment? Als vrouw ben je helemaal niet zo weerloos als je misschien zou denken.. En daar ga je bij ons achterkomen! Wij gaan je helpen met de volgende skills te ontwikkelen:

  • Effectief handelen vóór en tijdens agressie.
  • Voorkomen van handtastelijk gedrag of vastgrijpen.
  • Veilig lopen met een (hand)tas.
  • Bevrijden van diverse arm-, hand-, en kledinggrepen.
  • Ontsnappen aan een belager en vervolgens uitschakelen.

Deze cursus is echt een cadeau voor jezelf: Hij maakt je zelfverzekerder, weerbaarder én krachtiger in vervelende situaties. De trainingen kunnen evt. als spannend worden ervaren; in de cursus is er dan ook alle ruimte om je grenzen aan te geven en open te communiceren. Zeker als je in het verleden nare ervaringen hebt gehad zijn wij er voor je. Vooraf kan je dit ook in vertrouwen aangeven bij de trainers Mariska en Pascal. 

Om van de technieken een automatisme te maken duurt de cursus 6 weken, elke training duurt ongeveer 1 uur. Kan je een woensdagavond niet? Dan kan je die naderhand inhalen op 30 november. 

Cursusdata:

Woensdag 19 oktober - 20:00u

Woensdag 26 oktober - 20:00u

Woensdag 2 november - 20:00u

Woensdag 9 november - 20:00u

Woensdag 16 november - 20:00u

Woensdag 23 november - 20:00u

+ Woensdag 30 november - 20:00u (inhaal-les!)

De cursus bedraagt 60 euro per persoon. Leden van De Fitfanaat ontvangen 10 euro korting. Opgeven kan via deze pagina, maar let op: vol = vol! Deze cursus is een samenwerking tussen De Fitfanaat en Budo Academy Physical Scherpenzeel.

Deel dit event

bottom of page