top of page

Teambuilding Bootcamp

UITDAGING & SAMENWERKING

Bootcamp is een bekende outdoortraining waarbij iedereen flink wordt uitgedaagd op zijn of haar eigen niveau. Bij een teambuilding bootcamp zorgen we voor een éxtra verdiepend element waarbij samenwerking en teamdynamiek centraal komt te staan. 

In 45 tot 60 minuten komen verschillende sportieve spelvormen aan bod. In overleg met de organisator bepalen we van tevoren het niveau en de intensiteit van de clinic. De trainer kan zowel een laagdrempelige/gezellige les neerzetten, als een fikse drill-partij op militair niveau!

Wij raden ten zeerste onze prachtige outdoorlocatie aan het Valleikanaal aan: een historische plek aan de Grebbelinie, op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel. Maar we kunnen deze clinic op iedere gewenste locatie in Nederland aanbieden.

Bootcamp Bedrijfsuitje Scherpenzeel Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

VOOR WIE GESCHIKT?

Bedrijven: Teambuilding binnen een bedrijf kan op verschillende manieren ontstaan. Eén van de mooiste manieren is door middel van bootcampen: Het zorgt voor plezier, samenwerking en verbroedering. En achteraf mooie verhalen voor bij het koffiezetapparaat! Tip: Teambuilding Bootcamp is een fantastisch onderdeel voor de jaarlijkse Vitaliteitsweek!

Vriendengroepen: We geven de clinic ook geregeld aan familie- en vriendengroepen, of als vrijgezellenfeest. We zorgen dan dat het competitie-element flink aanwezig is, en natuurlijk een hoop LOL! Op onze locatie kan achteraf nog gezellig een drankje worden genuttigd.

Bootcamp Bedrijfsuitje Amersfoort Vitaliteitsweek De Fitfanaat
Bootcamp Bedrijfsuitje Scherpenzeel Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. Stuur een aanvraag in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

bottom of page