top of page

Wandelyoga

ONTSPANNEN & OPLADEN

Combineer wandelen met yoga tijdens deze bijzondere clinic! Tijdens Wandelyoga ga je te voet de natuur in om zowel te ontspannen als op te laden. Hierbij pakt de trainster tools mee vanuit mindfulness en Shinrin Yoku (Japans bosbaden).

 

Land vanuit je hoofd terug in je lijf dankzij de rust van de natuur.

 

Bij terugkomst op locatie liggen vervolgens de matjes al klaar voor relaxende yin yoga en eindontspanning. We zorgen dat iedereen op eigen niveau kan meedoen, je hoeft absoluut niet lenig te zijn. De clinic kan in overleg tussen de 45 en 90 minuten duren.

 

Deze clinic kunnen we op iedere gewenste locatie in Nederland uitvoeren. Maar wij raden ten zeerste onze prachtige outdoorlocatie aan het Valleikanaal aan. Een historische plek aan de Grebbelinie, op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel. 

Wandelyoga Scherpenzeel Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

VOOR WIE GESCHIKT?

Organiseer wandelyoga als sportieve clinic voor vriendengroepen, familiedagen of als bedrijfsuitje op bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug. Ook ideaal als vergaderbreak! Het is een zeer laagdrempelige activiteit, dus iedereen kan meedoen.

 

Zorg voor extra teambuilding binnen je bedrijf of een bijzonder rustgevende ervaring tijdens je familieweekend of vriendenweekend. Ook leuk als onderdeel van een vitaliteitsweek!

Bedrijfsuitje Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. Stuur een aanvraag in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

bottom of page