wo 08 sep. | Theaterzaal de Breehoek

Pilates voor Beginners - cursus

Hoor jij ook altijd zoveel goede berichten over Pilates, maar weet je niet of het écht iets voor jou is? Kom het ontdekken tijdens onze 2-daagse cursus voor beginners!
Pilates voor Beginners - cursus

Tijd & Locatie

08 sep. 19:00 – 20:00
Theaterzaal de Breehoek, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

Samen met klassiek Pilatesdocente Mariska ga je tijdens 2 woensdagavonden ontdekken wat Pilates nou precies is en wat het met je doet. Je krijgt meer achtergrondinformatie over de oorsprong van Pilates, leert de leidende principes en staat stil bij de exacte uitvoering van de oefeningen. Ook is er ruimte om aanpassingen van oefeningen te geven bij eventuele blessures of klachten. Een mooie combinatie van theorie en praktijk! En met na afloop natuurlijk een heerlijke ontspanning, zodat je met hernieuwde energie naar huis zult gaan!

Deze cursus wordt gegeven op woensdagavond 8 en 15 september van 19:00 tot 20:00 uur in de theaterzaal van de Breehoek. Hij is enkel bedoeld voor beginners en bedraagt 17,50 euro p.p. voor 2 lessen. En mócht je besluiten na de cursus lid te worden, dan sport je de rest van september gratis bij De Fitfanaat! Opgeven kan via deze pagina, maar let op: vol=vol!

Heb je nog vragen over de cursus? Stuur ons gerust een mail of appje  (0630449007).

Deel dit event