top of page

vr 11 nov

|

Scherpenzeel

Stilstaan in Beweging

Samen met coach Geraldine Slabbekoorn ontwierpen wij het traject "Stilstaan in Beweging", voor vrouwen die ruimte willen maken voor zichzelf om te onderzoeken wat ze nu écht willen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stilstaan in Beweging
Stilstaan in Beweging

Tijd & Locatie

11 nov 2022, 11:00 – 02 dec 2022, 00:00

Scherpenzeel, Marktstraat 59, 3925 JP Scherpenzeel, Netherlands

Over dit event:

Voel jij dat de dagen aan elkaar rijgen met bezigheden en verplichtingen, zonder dat je écht toekomt aan jezelf? Coach Geraldine gaat je helpen om ruimte te maken voor een helderder beeld.. Een helder beeld over waar jíj blij van wordt. Wat belemmert je? Wat gaat jou helpen? En wat gaat jou dit brengen? In haar nieuwe coachingstraject "Stilstaan in Beweging" ga je hiermee aan de slag, door middel van het volgende:

  • Een 1 op 1 intake/coachingsgesprek met Geraldine over welke stappen jij wilt gaan zetten.
  • 3 bewegingslessen met wandelen en mindful-oefeningen - niet praten, maar juist voelen!
  • Een notitieboekje met schrijfopdrachten van Geraldine.
  • Een online community met andere deelnemers.
  • Een afsluitende inspiratie-lunch met andere powervrouwen!

De bewegingslessen zijn op vrijdag 11-11, vrijdag 25-11 en vrijdag 02-12 van 11:00 tot 12:00 uur. (Kan je niet op vrijdag? De zondag is eventueel ook beschikbaar! Stuur ons een berichtje bij interesse) 

Het traject wordt afgesloten met een de inspiratie-lunch met powervrouwen op vrijdag 09-12. Deelname aan het traject bedraagt 150 euro p.p. // Let op: De deelname aan de lunch à 35 euro p.p. is hierbij inbegrepen! 

Geraldine Slabbekoorn is schrijfster van blog "Pumps op Pluche", moeder van 3, juridisch adviseur, mediator, enthousiast Fitfanaat én coach bij onze club! Lees hier haar nieuwste blog "Mijn handleiding voor een vrolijk en gezond leven".

Deel dit event

bottom of page