top of page
IMG_6228-bewerkt.jpg

Sportvoeding by Orange Fit

Als Fitfanaat zien we het belang van goede aanvullende sportvoeding voor een fit en actief leven. We werken daarom samen met het merk Orangefit; een plantaardige keuze met hoogwaardige kwaliteit van Nederlandse bodem!

Als Fitfanaat support je onze club door een bestelling bij ons te plaatsen, én je betaalt geen verzendkosten omdat je je bestelling makkelijk mee kan nemen na je training!

PROTEINE SHAKES

Zorg goed voor je spieren na het sporten: Orangefit Protein is een complete eiwitbron met alle aminozuren die je als Fitfanaat nodig hebt. Deze plantaardige proteïne is vegan-friendly en helpt bij spier herstel na intensief sporten. Eén zak bedraagt €33,90.. Als je twijfelt over de smaak kan je als Fitfanaat bij ons een gratis proefsample aanvragen! 

Smaken: Vanille, choco, mango, banaan & aardbei

870x1200.jpg
VITAMINE D

Last van een herfst/winter dip? Wij raden dan aan om deze vitamine D te proberen! Ook ondersteunt het je immuunsysteem, pept de weerstand op en het draagt bij aan het behoud van sterke botten, tanden en spieren. 1000IU vitamine D per mini-capsule, met één potje heb je genoeg voor 3 maanden en kost €19,90.

20210211_112548.jpg
VITAMINE C

Bij Orangefit's vitamine C-supplement is ascorbinezuur (vitamine C) geoptimaliseerd met Bioperine®, zodat je voedingsstoffen nóg beter opneemt. Onmisbaar voor een goede weerstand en een immuunsysteem dat helpt indringers buiten de deur te houden. De zuiverste vitamine C, perfect gedoseerd naar je dagelijkse behoefte. Geen grote tabletten, maar makkelijk weg te krijgen kleine, volledig plantaardige capsules. 3 maanden voor €19,90!

20210211_125117.jpg
COLLAGEEN BOOSTER

Orangefit Collageen Booster bevat een unieke combinatie van onder andere hyaluronan, aminozuren, B vitamines, vitamine C en zink. Een unieke anti-verouderings formule die zorgt voor extra collageen. Dankzij de handige poedervorm voeg je het gemakkelijk toe aan shakes, smoothies, thee, yoghurt of je fruitsapje. Vrijwel smakeloos! 1 zak bevat 30 BOOSTS, bij bestelling krijg je er een mooie shakebeker bij! €29,90 per zak.

1597735215-collageenbooster-min.png
MAGNESIUM

Beloof dat je niet meer klaagt over spierpijn tot je dit hebt geprobeert? ;)

Magnesium heeft ook wel de bijnaam 'anti-stressmineraal' en is essentieel voor je lichaam. Krijg je er te weinig van binnen? Dan kan je dat merken aan je energie, humeur, je slaapvermogen, maar ook aan de werking van je spieren. Voor dit magnesiumsupplement gebruikt Orangefit de de best opneembare organische vorm; magnesium bisglycinaat. Eén potje van €19,90 bevat 60 capsules, afhankelijk van de intensiteit van sporten kan je er 1 of 2 slikken.

1598013824-essentialsmagnesium-min.jpg
PRO BIOTICA

We hebben al talloze succesverhalen over dit fijne supplement. Last van je darmen? Probeer onze Pro Biotica eens! Pro Biotica van Orange Fit helpt bij een goede darmflora: Het bevatten 13 stammen en spijsverteringsenzymen (DigeZyme®) en is verpakt in kleine capsules. Neem 1 capsule op een nuchtere maag, per potje van 60 capsules €19,90.

550x781.jpg
OMEGA 3

Heb je een Omega-3 tekort? Dit merk je misschien aan:

  • Broze nagels

  • Droog haar

  • Vermoeidheid

  • Veel dorst en moeten plassen

  • Een slecht geheugen

  • Moeite met concentreren

  • Wazig zicht

Omega 3-vetzuren helpen je hart, ogen en hersenen gezond te houden. Eet je weinig vis, of helemaal vegan of vegetarisch? Dan zijn onze algencapsules perfect voor jou! Orangefit omega 3-algenolie is helemaal plantaardig en daarmee volledig vrij van vis en oceaan vervuiling. Dat is beter voor jou én voor onze planeet. 60 capsules per potje voor €19,90.

1598013749-essentialsomega3-min.jpg
VITAMINE B12

Hou je een plantaardig dieet aan of eet je weinig dierlijke producten zoals vlees of zuivel? Dan is het belangrijk dat je vitamine B12 via een supplement binnenkrijgt. Vitamine B12 komt namelijk alleen voldoende voor in dierlijke producten. Het helpt vermoeidheid verminderen én is goed voor je immuunsysteem, zenuwstelsel en de vorming van rode bloedcellen. Het zijn (hele lekkere) zuigtabletjes, met één potje heb je genoeg voor 3 maanden en kost €19,90.

1598013604-essentialsvitb12-min.jpg

Wil je één van bovenstaande producten meenemen bij je volgende training? Stuur dan een appje of e-mail, of wip even langs bij de studio!

bottom of page