top of page

Yoga Clinic

ONTDEK SAMEN YOGA

In deze clinic laten we deelnemers kennismaken met de kracht van yoga. We ontdekken in zowel vloeiende bewegingen áls in stilstand wat yoga met zowel je lijf als geest kan doen.

 

Onze lessen zijn ontworpen rond specifieke thema's die we vooraf afspreken met de organisator. Dit kan bijvoorbeeld zijn: activatie, ontspanning of verbinding.  De clinic kan in overleg tussen de 45 en 90 minuten duren.

 

Deze clinic kunnen we op iedere gewenste locatie in Nederland uitvoeren. Maar wij raden ten zeerste onze prachtige outdoorlocatie aan het Valleikanaal aan: Een historische plek aan de Grebbelinie, op de grens van Woudenberg en Scherpenzeel. 

Yoga Scherpenzeel - Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

VOOR WIE GESCHIKT?

Organiseer deze yoga clinic voor vriendengroepen, familiedagen of als bedrijfsuitje op bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug. Ook ideaal als vergaderbreak! Het is een zeer laagdrempelige activiteit: Deelnemers hoeven absoluut niet lenig te zijn en kunnen allen op eigen niveau meedoen. 

 

Ook leuk als onderdeel van een vitaliteitsweek!

Yoga Scherpenzeel - Bedrijfsuitje Grebbelinie Utrechtse Heuvelrug

De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de tijdsduur. Stuur een aanvraag in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

bottom of page