wo 16 dec. | Verschillende locaties in Scherpenzeel

Sporten in ruil voor een voedselpakket

Geen kerstmaaltijd en zelfs geen eten op tafel. Dat is voor velen in Oeganda realiteit, al maanden zit het land in een lockdown. Kom een clinic volgen en geef in ruil daarvoor een voedselpakket aan Kinderhulp Afrika!
Registratie is afgesloten
Sporten in ruil voor een voedselpakket

Tijd & Locatie

16 dec. 2020 09:30 – 10:30
Verschillende locaties in Scherpenzeel, Scherpenzeel

Over dit event:

Al maanden zit het land Oeganda in lockdown, veel mensen hebben hun baan verloren en weten nauwelijks hoe ze rond moeten komen. Bezorg een familie voor eventjes een zorgeloze Kerst met deze fantastische actie!

We organiseren dit voor "Kinderhulp Afrika", zij hebben een campus in Oeganda waar zij kinderen voorzien van basis-, middelbaar en beroepsonderwijs, huisvesting, maaltijden, medische en geestelijke verzorging. Kinderhulp Afrika heeft dit jaar een intens verlangen om hun weeskinderen, de gezinnen waar ze verblijven en hun personeel een geweldige Kerst te laten hebben. Even geen zorgen voor hen, geen prangende vragen als "wat zullen we eten?" of "hebben we te eten?". 

Jij kan hierbij helpen: Een voedselpakket per gezin kost 20 euro; een klein bedrag met grote impact. In de weken vóór Kerst organiseren wij verschillende toffe sportclinics die je kan volgen in ruil voor de kosten van een voedselpakket. Wij zorgen dat via Kinderhulp Afrika jouw entree zal worden besteed aan een familie in nood.

Per voedselpakket kan je uit één van onderstaande clinics kiezen:

  • Woensdag 16 december // 09:30u : Hardloopclinic voor beginners en gevorderden door coach Marinus. Locatie: Parkeerplaats zwembad t Willaer - Scherpenzeel. 
  • Zaterdag 19 december // 09:30u: XXL-bootcamp bij het Valleikanaal met als cadeau een Fitfanaat bidon. Locatie: Nieuwstraat 76 - Scherpenzeel.
  • Donderdag 24 december // 10:00u: Yoga-clinic voor ontspanning tijdens de feestdagen. Locatie: Theaterzaal De Breehoek

LET OP! Doe je 2 clinics? Dan sponsort de Fitfanaat het derde voedselpakket namens jou! Aanmelden kan via deze pagina, of voor leden via het groepslesrooster. Liever alleen een pakket sponsoren zonder clinic? Dat kan ook! Geef je op voor dit event en kies het vakje "alleen sponsoren".

Deel ons event en help onze actie tot een succes te laten worden!

Registratie is afgesloten

Deel dit event