top of page
WIX Event (2).png

SPORTIEVE CLINICS

De Fitfanaat organiseert ook sportieve clinics voor vriendengroepen, familiedagen en bedrijven. Dit kan bij onze prachtige outdoorlocatie aan het Valleikanaal óf op locatie in heel Nederland. 

Op deze pagina leest u over onze verschillende mogelijkheden. Uiteraard zijn deze naar wens aan te passen of zelfs met elkaar te combineren! De clinics zijn te volgen voor groepen vanaf 4 personen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u mailen naar info@defitfanaat.nl.

WhatsApp Image 2023-06-17 at 08.40.52.jpeg

#TEAMBUILDINGBOOTCAMP

Teambuilding binnen een bedrijf kan op verschillende manieren ontstaan. Eén van de mooiste manieren is door middel van bootcampen: Het zorgt voor plezier, samenwerking en verbroedering. En achteraf mooie verhalen voor bij het koffiezetapparaat!

In 45 tot 60 minuten komen verschillende sportieve spelvormen aan bod met als grootste doel: samenwerken. We gaan aan de slag met materialen als kettlebells, touwen en traktorbanden. Én we zorgen dat iedereen op eigen niveau kan meedoen. Vanaf 10,- euro p.p.

#VRIENDENBOOTCAMP

De strekking van de vriendenbootcamp is dezelfde als die van de teambuilding-variant, alleen staat competitie en (gezellige) strijd meer centraal. Uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, vriendengroepen of familieweekenden. Aan het einde van de bootcamp wordt er in overleg met de organisator ook prijzen uitgereikt.

Leuke optie: De instructeur kan in militair uniform de training komen geven!

Afhankelijk van het niveau van de groep duurt een bootcamp 45 tot 60 minuten. Ook hierbij zorgen we dat iedereen op eigen niveau kan meedoen. Vanaf 10,- euro p.p.

Insta_Bosbaden-info (7)_edited.jpg
yoga_edited.jpg

#BASIS-YOGA

In deze clinic wordt kennisgemaakt met de basis van yoga. We ontdekken in zowel vloeiende bewegingen als in stilstand wat yoga met een mens kan doen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Vooraf kan een centraal thema worden aangegeven, zoals activatie, ontspanning of verbinding.

Een les kan in overleg 60 of 90 minuten duren. Bij eventueel slecht weer hebben wij verschillende mogelijkheden als binnenlocatie die vooraf kan worden besproken. Vanaf 12,- euro p.p.

WIJ HEBBEN REEDS SPORTIEVE CLINICS MOGEN ORGANISEREN VOOR O.A.:

rabo.png
aaltje.png
pinkpepper-logo.png
weistaar.jpg
scherp.png
woud.png
download (10).png
zoas jan.png
bottom of page