top of page

wo 31 jul

|

Valleikanaal Scherpenzeel

SUP-clinics op het Valleikanaal

Ga je met ons mee het water op? Op 3 woensdagochtenden in de zomervakantie gaan we genieten van het Valleikanaal!

SUP-clinics op het Valleikanaal
SUP-clinics op het Valleikanaal

Tijd & Locatie

31 jul 2024, 09:30 – 10:30

Valleikanaal Scherpenzeel, Nieuwstraat 76, 3925 EH Scherpenzeel, Nederland

Over dit event:

Suppen is gemakkelijk, leuk én rustgevend! Even je hoofd leeg maken, genieten van de omgeving, de rust op het water en daarnaast ook nog (zonder dat je er erg in hebt) je hele lichaam trainen! 

De Fitfanaat gaat in de toekomst in samenwerking met het Amersfoortse Lakeside SUP op onze locatie zowel losse verhuur als clinics voor groepen aanbieden. Ook voor leden van de Fitfanaat gaan we deze zomer weer 3 clinics bieden voor beginners! Daarbij zijn ook gevorderden natuurlijk van harte welkom.

We bieden de 3 clinics inclusief begeleiding aan op woensdagochtend 31 juli, 7 en 14 augustus, om 09:30 uur. Eén les bedraagt 20 euro, wil je ze alle drie volgen: dan betaal je 52,50 euro. Het betaalverzoek wordt vooraf verstuurd door Lakeside SUP. We starten vanaf onze bootcamplocatie: Nieuwstraat 76 Scherpenzeel. Ook vrienden/familie van Fitfanaten zijn welkom, vanaf 14 jaar! Bij opgeven ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Lakeside SUP en geef je toestemming je mailadres aan Lakeside SUP te geven voor het betaalverzoek.

Heb je al vaker gesupt en wil je op je eigen moment een board huren? Dat kan nu vanaf 3 uur per sessie (zonder begeleiding). Stuur een mailtje naar de Fitfanaat voor meer informatie!

Deel dit event

bottom of page